Bli kjent med Katrine

Bli kjent med Katrine

 

Eier og hudpleier

“Jeg blir ikke fornærmet om noen kaller meg hud-nerd – det tar jeg som et kompliment.”

Jeg er utdannet hjelpepleier, hud-og kroppsterapeut, negletekniker, makeup artist og vippetekniker. Jeg har variert erfaring fra stillinger i helsevesenet, ulike spa- og hudpleieklinikker, parfymeri og jeg har også jobbet som kursholder. Da underviste jeg i Dermalogica sine produkter for fremtidige hudterapeuter.

Jeg er veldig glad i jobben min, og elsker det jeg gjør. Lidenskapen min er god, naturlig og riktig hudpleie. Det å bli utfordret, hjelpe deg med riktig behandling og finne den beste løsningen til din hud gjør jobben ekstra fin!

Leser neste

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer er modererte før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

RASK LEVERING

Fri frakt over kr 1000. Gratis klikk og hent i butikk.

SPØRSMÅL?

Send en melding, ring eller chat med oss.

GAVEKORT

Gaven til den som har alt

SIKKER BETALING

Vipps, Klarna, Visa eller Mastercard