ANSIKTSBEHANDLINGER

Glowing skin for the win.

BOOK TIME

FOTBEHANDLINGER

Gi føttene dine litt TLC

PRISER

Våre ansiktsbehandlinger

Våre behandlinger tilpasses alltid din hud og ditt behov. Ta en titt på våre behandling under, eller kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.

Signatur

Kr 1050

Skreddersydd behandling til din hud. Inkluderer dobbelrens, facemapping/ hudanalyse, ansiktsmassasje, eksfoliering, utklemming (ved behov) ansiktsmassasje og masketerapi. Behandlingen tilpasses hudens behov, og kan være forskjellig hver gang du mottar den.

50 minutter.

Signatur med massasje

KR 1695

Skreddersydd behandling til din hud. Inkluderer dobbelrens, facemapping/hudanalyse, ansiktsmassasje, eksfoliering, utklemming (ved behov) ansiktsmassasje og masketerapi. Behandlingen tilpasses hudens behov, og kan være forskjellig hver gang du mottar den. Behandlingen startes med 25 minutter avslappende ryggmassasje.

75 minutter

BT Microneedling inkl ledlys

KR 2400

Microneedling er en kollagenstimulerende behandling som sørger for en stram og glødende hud. Dette er en svært effektiv behandling som behandler aldringstegn, aknearr og andre hudutfordringer. Behandlingen avsluttes med avkjølende maske samt tilpasset ledlys. 

45 minutter

Dermalogica Proskin 30

KR 895

En skreddersydd og målrettet behandling som gir resultater raskt og effektivt. Vi fokuserer på det huden trenger mest, og tilpasser behandlingen slik at du får optimale resultater.

30 minutter

Dermalogica Proskin 60

KR 1495

En skreddersydd og sensorisk opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Det ideelle valget for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike hudpleiebehov. Resultatet er din beste hud noensinne.

60 minutter

Dermalogica Pro Kjemisk Peel 30

KR 995

30-minutters kjemisk peeling som gir glødende hud! Enten du er opptatt av å motvirke aldringstegn, har pigmentflekker eller akne – hudterapeuten velger kombinasjon og styrke til din huds behov og sensitivitetsnivå.

30 minutter

Dermalogica Pro Kjemisk Peel 60

KR 1795

Høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling. Denne avanserte behandlingen på 60 minutter kombinerer kjemisk peeling med dyptvirkende behandling og massasje, samt avanserte teknikker for synlige resultater på aldring, pigmentering eller akne.

60 minutter

Ungdomsbehandling

KR 795

Dobbel rens, hudanalyse, eksfoliering, utklemming (ved behov), maske, avsluttende krem og produktveiledning.

30 minutter

Hydrojelly

KR 795

HydroJellyMask er en ny ansiktsbehandling som består av en god rens, peeling, skreddersydd HydroJellyMask med LED lys og avsluttende krem. Hydrojellymask er en ny generasjon peel-of masker. Maskene er tilsatt elektrolytter og består hovedsaklig av utvalgte alger. Hydrojellymask skaper en vakuumlignende forsegling, slik at næringsstoffene lettere trenger inn i huden. Dette muliggjør et dypere og fullstendig opptak av de næringsrike ingrediensene. Maskene virker umiddelbart, og gir ikke bare rikelig med næring og en beroligende effekt for huden, de gir også en revitaliserende effekt som gir en naturlig synlig glød.

30 minutter

Vipper og bryn

Farging av vipper og bryn

KR 680

Farging av vipper og bryn. Behandlingen inkluderer form av bryn. Vi bruker voks, og napper med pinsett.

Behandlingstid ca 20 min

Forming og farge av bryn

KR 475

Behandlingen inkluderer form av bryn. Vi bruker voks, og napper med pinsett.

Behandlingstid ca 15 min

Farging av vipper

KR 475

Farging av vipper, avslutter med en god øyekrem.

Behandlingstid ca 15 min

Vippebøy

KR 1300

YUMI Lashes er en revolusjonerende behandling som gir utrolige resultater!

Dette er den perfekte måten å fremheve vippenes naturlige skjønnhet på en skånsom, sikker og rask måte, uten å måtte ty til falske vipper.

Behandlingen inkluderer farging av vipper. 

Behandlingstid ca. 75 min

Brynslaminering

KR 950

Brow lamination, også kalt Brow lift, er en øyenbrynsbehandling som gjør det mulig å style brynshårene dine i ønsket retning. Behandlingen er perfekt for deg som ønsker at brynene får et fyldigere og luftigere utseende, samt at de ser velstelt ut. 

Vi anbefaler at man ikke har nappet/vokset brynene sine ca 2-3 uker før behandlingen utføres for best mulig resultat, og slik at vi enkelt kan tilpasse formen til deg og ditt ansikt. Inkludert i behandlingen er farge og form av bryn. 

Behandlingstid 60 min

Vippebøy & Brynslaminsering

KR 1900

Dette er behandlingen hvor du får vippebøy og brow lamination i samme behandling.

Den perfekte måten å fremheve vippenes naturlige skjønnhet på en skånsom, sikker og rask måte, uten å måtte ty til falske vipper. Brow lamination, også kalt Brow lift, er en øyenbrynsbehandling som gjør det mulig å style brynshårene dine i ønsket retning. Behandlingen er perfekt for deg som ønsker at brynene får et fyldigere og luftigere utseende, samt at de ser velstelt ut.


Inkludert i behandlingen er farge og form av vipper og bryn.

Kom gjerne uten øyemakeup! 

Behandlingstid 90 min

Negler

Don’t ask for my mood - just check my nails. They tell it all.

Gele

KR 1300 | KR 880

Vår mest populære behandling av støp og forlengelse av egne negler. Neglene støpes på dine naturlige negler og formes etter dine ønsker. Du kan velge mellom naturlige, farge eller fransk manikyr. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem.

Nytt sett kr 1300 // Etterfyll kr 880

Behandlingstid: 90 minutter

Akryl

KR 1300 | KR 880

Neglebehandling for å forsterke egne negler, samt tilføre lengde om ønskelig. Neglene støpes på dine naturlige negler og formes etter dine ønsker. Du kan velge mellom naturlig, farge eller fransk manikyr. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem.

Nytt sett kr 1300 // Etterfyllt kr 880

Behandlingstid: 90 minutter

Polygel

KR 1300 | KR 880

En hybrid mellom gele og akryl. Neglene støpes på dine naturlige negler og formes etter dine ønsker. du kan velge mellom naturlig, farge eller fransk manikyr. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem.

Nytt sett kr 1300 // Etterfyll kr 880

Behandlingstid: 90 minutter

Gelish

KR 880

Gelelakken som sitter i flere uker. Dette er en hybrid mellom neglelakk og gele. Påføres som en neglelakk, tørker i lampe. Lakken holder seg fin på farge, shine og flasser ikke av. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem.

NB: Denne behandlingen gir ikke forlengelse på neglene.

Behandlingstid: 45 minutter

Lakkering

KR 450

Lakkering av neglene med neglelakk. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem.

Behandlingstid: 30 minutter

Negleforsterker

KR 750

Neglebehandling for å forsterke egne negler. Neglene støpes på dine naturlige negler, men kan ikke tilføre ekstra lengde på neglene. Du kan velge mellom naturlig, farge eller fransk manikyr. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem.

Behandlingstid: 45 minutter

Negldesign

KR 50

Du kan velge å legge til ett eller flere design på neglene dine i samråd med negltekniker. Pris er design per negl.

Neglereperasjon

KR 175

Har du vært uheldig å brukket eller ødelagt en negl og ønsker å få denne reparert etter behandlingen? Gjelder gele, akryl eller polygel.

Behandlingstid: 15 minutter

Merk: Reklamasjon må meldes i fra senest en uke etter behandling.

Fotpleie

Gi føttene dine litt TLC*

*Tender, love and care

Fotpleie

KR 775

Fjerning av hard hud, klipp av negler, massasje og fotkrem. Ved behov for spange kan dette gjøres i behandling (+150kr). Fotpleie med neglelakk kr. 980,-
Behandlingen utføres av fotpleier.

Fotpleie med gelish

KR 1080

Fjerning av hard hud, klipp av negler, massasje og fotkrem. Behandlingen avsluttes med valgfri gelish-farge på tærne. Ved behov for spange kan dette gjøres i behandling (+150kr).
Behandlingen utføres av fotpleier.

Fot- og leggmassasje

KR 495

En god og behagelig fot og leggmassasje hvor vi jobber med å øke blodsirkulasjonen. Perfekt behandling når man er gravid og plages med hovne og slitne føtter, eller om du trener mye. Alle massasjer tilpasses den enkelte. Terapeuten tar en rask konsultasjon før behandlingen for å skreddersy massasjen til deg og dine behov. Vi bruker gode aromaoljer i behandlingen, og du får anledning til å velge hvilken olje du ønsker i behandling. Denne behandlingen kan også velge inn i en annen behandling også.

Gelish på tær

KR 595

Gelelakken som sitter i flere uker! Dette er en hybrid mellom neglelakk og gele. Påføres som neglelakk, tørker i lampe. Lakken holder seg fin på farge, shine og flakker ikke av. Behandlingen avsluttes med en god fotkrem.

Klipp og stell av negler

KR 510

Fotbad, klipp og stell av tånegler. Ved behov for spange kan dette gjøres i behandling (+150kr). Behandlingen utføres av fotpleier.

Massasje

Ryggmassasje

KR 750

En behagelig, dyp og kraftfull massasje med mange varierte grep for rygg og nakke. Vi tilpasser alltid massasjen til dine behov. Vi bruker gode aromaoljer i behandlingen, og du får anledning til å velge hvilken olje du selv ønsker.

25 minutter

Kroppsmassasje

KR 1050

Helkroppsmassasje hvor blod og lymfesirkulasjonen stimuleres. Vi tilpasser alltid massasjen dine behov. Vi bruker gode aromaoljer i behandlingen, og du får anledning til å velge hvilken olje du selv ønsker.

50 minutter

Arm- og håndmassasje

KR 450

En effektiv og god stresslindrende massasje som myker opp anspent muskulatur i armer og hender. Vi bruker gode aromaoljer i behandlingen, og du får anledning til å velge hvilken olje du selv ønsker. Denne behandlingen kan gjøres i kombinasjon med andre massasjebehandlinger.

15 minutter

Hodebunnsmassasje

KR 450

En effektiv og god stresslindrende massasje som myker opp anspent muskulatur i hodebunnen. Denne behandlingen kan gjøres i kombinasjon med andre massasjebehandlinger, og ansiktsbehandlinger.

15 minutter

Kort ryggmassasje

KR 450

En effektiv og god stresslindrende massasje som myker opp anspent muskulatur i ryggen. Vi bruker gode aromaoljer i behandlingen, og du får anledning til å velge hvilken olje du selv ønsker. Denne behandlingen kan gjøres i kombinasjon med andre massasjebehandlinger, og ansiktsbehandlinger.

15 minutter

Fot- og leggmassasje

KR 450

En effektiv og god stresslindrende massasje som myker opp anspent muskulatur i føtter og legger. Vi bruker gode aromaoljer i behandlingen, og du får anledning til å velge hvilken olje du selv ønsker. Denne behandlingen kan gjøres i kombinasjon med andre massasjebehandlinger, og ansiktsbehandlinger.

15 minutter

RASK LEVERING

Fri frakt over kr 1000. Gratis klikk og hent i butikk.

SPØRSMÅL?

Send en melding, ring eller chat med oss.

GAVEKORT

Gaven til den som har alt

SIKKER BETALING

Vipps, Klarna, Visa eller Mastercard